Ejendomsmaeglerguiden

Liebhaver ejendomsmægler i Nordsjælland

Hvis du har penge på lommen, en distinkt smag og er bosiddende i Nordsjælland, så er der en chance for, at du søger en liebhaverbolig. Men hvad er en liebhaverbolig, og hvordan skal man finde den rigtige liebhaver ejendomsmægler i Nordsjælland eller noget andet sted i Danmark? En handel med en liebhaverbolig foregår nemlig sjældent på samme måde som med andre boliger.

Hvad er en liebhaverbolig?

Modsatte hvad mange tror, er udtrykket en liebhaverejendom ikke nødvendigvis forbundet med en ejendom til mange penge. Liebhaverboliger kan også være en ejendom, der er speciel på den ene eller anden måde, og sandsynligvis også en meget skøn bolig. Men naturligvis er en liebhaverbolig ofte en bekostelig størrelse, og det er derfor, at boligformen lyder af klingende mønt.

Liebhaver ejendom - lyst liebhaver ejendom

Liebhaverboliger til salg er ikke altid som andre salg

Når en liebhaver bolig udbydes til salg, udbydes den som ofte til en køber gruppe, som er i stand til at betale mere end gennemsnittet for en ejendom. Men det er ikke altid, at et salg af en liebhaverejendom sker helt på samme måde som andre hussalg. Ofte sælges liebhaverboliger  igennem ejendomsmægleres kundekartotek. . 

Liebhaver ejendomsmæglerens kundekartotek 

Antallet af liebhaverejendomme i Danmark, og naturligvis særligt i Nordsjælland, er begrænset. Og hvis den interesserede potentielle køber har særlige krav til ejendommen, så er antallet af liebhaverejendomme begrænset. Derfor står mange potentielle købere ofte i den enkelte liebhaver ejendomsmægler i Nordsjællands kundekartotek. I disse kundekartoteker står ofte meget detaljerede oplysninger om kundes ønsker som eksempelvis en bolig i Tisvilde ved vandet eller et hus på en særlig vej i Hellerup. 

Hvilke ejendomsmæglere sælger liebhaverboliger?

Når man snakker om liebhaverboliger, så er lokale ejendomsmæglere med speciale i at sælge liebhaverboliger ikke nødvendigvis en del af en større ejendomsmæglerkæde. Liebhaverejendomsmæglere er ofte specialiserede ejendomsmæglere, der sælger liebhaver ejendomme i mindre områder særligt i Nordsjælland. 

FAQ:

Hvor finder jeg en liebhaver ejendomsmægler i Nordsjælland?

Det er i alle fald det rigtige område du søger i. En liebhaver ejendomsmægler udmærker sig på flere måder i forhold til andre mæglere.

Findes der særligt mange liebhaverejendomsmæglere i Nordsjælland?

Det korte svar er ja!